Erbjudande fastihetsägare

Surfa, kolla, snacka: Triple play

När du kan välja bland mer än hundra tv-kanaler (en siffra som växer stadigt) och bredbandshastigheter från lagom till överdrivet blixtsnabbt, finns det inte mycket att orda om. Det du söker har vi – eller så gör vi vårt yttersta för att fixa det. Ovanpå det erbjuder vi ip-telefoni, din chans att ringa precis som vanligt. Men billigare.

Bredband

I vårt fiberoptiska nät levererar vi som standard upp till 100 Mbps (både vid upp-och nedladdning) till konkurrenskraftiga priser.
Behöver du en ännu snabbare uppkoppling? Vi hjälper dig gärna. Begränsningarna ligger i vad dagens datorer kan hantera, inte i nätet.

10/10 eller 100/100?

Tv

Vårt prisvärda grundpaket innehåller 18 analoga tv-kanaler och 33 digitala kanaler. För digital-tv erbjuder vi marknadens smartaste, mest prisvärda digitalboxar och en uppsjö av hdtv-kanaler.

Över 100 kanaler!

Telefoni

Om du går över till ip-telefoni kan du behålla ditt gamla telefonnummer, sänka den fasta månadsavgiften och ringa fritt till alla fasta riktnummer inom Sverige. Dessutom kan du alltid ta med dig din hemtelefon så länge du har tillgång till uppkoppling.

Ta med hemtelefonen!

Basutbudet TV

stora basutbudet