Erbjudande fastihetsägare

Nu lanseras Viasats nya sportkanaler i vårt utbud!

2016-09-08

Vi är mycket glada att meddela er att vi i oktober månad kommer att lansera Viasat Sport Premium HD, TV3 Sport HD och eSportsTV HD i vårt utbud!

Nu kommer du och vännerna följa Zlatan under hösten i Premier League och andra fotbollsrättigheter så som Champions League, La Liga och Serie A. Mycket nöje!

Viasat Sport Premium HD
Kanalen Viasat Sport Premium HD kommer att finnas tillgängligt för dig med kanalpaket: Viasat Sport, Viasat Film & Sport.

Vad kommer att visas på Viasat Sport Premium HD?

Viasat Sport Premium HD är en nylanserad kanal och en av Sveriges absolut vassaste sportkanal. I den nya kanalen ser du de viktigaste och största sporthöjdpunkterna, inledningsvis med fullt fokus på fotboll i världsklass.

Viasat Sport Premium HD blir huvudkanal för Champions League och Premier League men kommer även att kunna erbjuda ett urval av de intressantaste matcherna från spanska La Liga och italienska Serie A samt engelska FA-cupen och sydamerikanska VM-kvalet. Världens absolut bästa fotbollsspelare och -lag kommer även att få den inramning de förtjänar i form av exklusiva studiosändningar med några av landets främsta programledare och experter.

TV3 Sport HD

Kanalen TV3 Sport HD finns tillgängligt för dig med kanalpaket: Viasat Sport, Viasat Film & Sport.

Vad kommer att visas på TV3 Sport HD?

TV3 Sport HD är huvudkanal för amerikanska fotbollsserien NFL, handbollens Champions League och basketens Euroleague. Kanalen visar även ett urval av matcher från fotbollsrättigheter som Champions League, La Liga och Serie A samt utvalda hockeymatcher från NHL. TV3 Sport HD sänder dessutom speedway samt agerar supportkanal vid större sportevenemang.

eSportsTV HD

Kanalen eSportsTV HD finns tillgängligt för dig med kanalpaket: Viasat Sport, Viasat Film & Sport.

Vad kommer att visas på eSports TV HD?

eSportsTV HD är den första globala e-sportkanalen. Här visas över 2 000 livetimmar e-sport och gaming per år men också innehåll med de största e-sportstjärnorna. I kanalen följer du bevakningen av de allra största professionella e-sportligorna och internationella turneringar med mästerskap som ESL One, Intel® Extreme Masters, DreamHack Summer och DreamHack Masters. Kanalen som sänder varje dag, dygnet runt, visar världskända spel som CS:GO, Starcraft 2, DOTA 2, Hearthstone, League of Legends och många fler.

Viaplay
Samtliga kanaler kommer även finnas tillgänglig på Viaplay (förutsatt att du köper något av de Viasatpaket som kanalen ingår i så att du enkelt kan ta del av sporten i din mobil, dator, surfplatta och på smart-tv. Via Apple TV eller spelkonsol. När det passar dig.

Vi hoppas att du kommer gilla de nya kanalerna. mycket nöje!