Erbjudande fastihetsägare

Fiber i källaren

Från fiber i källaren till dramatik i vardagsrummet

Det vi erbjuder våra kunder i dag kunde vi knappt föreställa oss när vi började dra kabel i Stockholm i slutet av 80-talet. Tv-landskapet har vuxit enormt och internet förändrade vardagen för oss alla. Det enda vi vet säkert om morgondagen, är att tekniken vi installerar i dag håller måttet för framtiden – så länge ingen utvecklar något snabbare än ljusets hastighet.

Och underhållningen vi levererar är, minst sagt, vassare än någonsin.

Bland våra anslutna fastighetskunder finns bostadsrättsföreningar, samfälligheter, villaägare och hyresfastigheter. Vi ansluter via två tekniker, koaxialt eller fiberoptik, där den senare är den mest framtidssäkrade du kan välja. Men vilken som passar dig bäst i dagsläget kan vi inte svara på utan att vi först sitter ned tillsammans och går igenom dina unika behov och förutsättningar.

Vi ansluter:

Bostadsrättsföreningar

Samfälligheter

Villaägare

Hyresfastigheter

Kontakta oss

När du kontaktar oss för att stämma av vad som är möjligt för dig, får du en personlig kontaktperson. Hen följer med dig genom hela processen – från behovsanalysen vidare till installationen och slutligen som en extra kontakt att prata med vid sidan av kundtjänsten och vår tekniska support.


Tel 020-10 00 95

info@svenskastadsnat.se

 
 

Surfa, kolla, snacka: Triple play

När du kan välja bland mer än hundra tv-kanaler (en siffra som växer stadigt) och bredbandshastigheter från lagom till överdrivet blixtsnabbt, finns det inte mycket att orda om. Det du söker har vi – eller så gör vi vårt yttersta för att fixa det. Ovanpå det erbjuder vi ip-telefoni, din chans att ringa precis som vanligt. Men billigare.
Läs mer om Triple play